Ni dovolj dati vse od sebe;

najprej morate vedeti, kaj početi in

potem dati vse od sebe.

 

                            W. Edwards Deming

A METODA ali poslovni trening po principih »Snowboard metode« 

 

Svoj prvi dan učenja deskanja na snegu sem se vozil nazaj namesto naprej. Učil me je prijatelj, ki je deskal, ni pa znal tega učiti. Po treh dneh poizkušanja in vztrajanja sem vedel, da hočem poleg lastnega obvladovanja deske na snegu, to učiti tudi druge.

 

Ko sem učil svoje tečajnike sem pogosto pri strani smučišča videl navdušene poiskuševalce«, ki so običajno po 2 urah padanja odnehali.  Če so jo odnesli samo z modrico so bili srečni.Ponavljajoči scenarij je bil toliko predvidljiv, kot če postaviš ne-kolesarja na kolo in ga pustiš z vrha klanca. V večini primerov lahko pobiraš stave, da bo padel. Pogovarjamo se samo o metrih.

 

Med opazovanjem razlike med samouki in lastnimi tečajniki, ter dogajanjem v poslovni praksi, sem počasi razvil specifičen in unikatni sistem usposabljanja novih poslovnih veščin, znanja in sposobnosti delovanja, ki izkoriščajo principe in elemente učenja deskanja na snegu, ter preverjeno delujejo.

 

Nekateri elementi učenja delujejo popolnoma običajno, vendar povezani v učno celoto, tvorijo močno in trdno ogrodje procesa spremembe in obvladovanja novega. Prav tako so vsi ti elementi dopolnjeni s sodobnimi metodami učenja, NLP principi, spreminjanje percepcije, …

 

Koraki na poti do obvladovanja novih veščin so tako predvidljivi, kot so predvidljivi koraki in vaje, ki jih opravijo tečajniki deskanja na snegu, da se naučijo delati zavoje. Od tukaj naprej je potrebno samo še minimalno korigiranje vožnje. Rezultati so odvisni od aktivnosti vsakega posameznika, ki je usposobljen za samostojno delovanje in neprestane izboljšave.

 

Med treningom oblikujemo 5 ključnih elementov, kamor se lahko udeleženci vedno zatečejo po oporo in stabilnost.

 

Vizija podjetja

Aktivnosti, ki prinašajo rezultate

Merjenje uspeha

Zaščitne cone

Koraki do uspeha

 

S temi elementi, pravo razvrstitvijo in implementacijo so nam odprte poti, do vsega novega.

 

 

 

 

ZADNJA NOVICA

Z veseljem predstavljamo naša nova programa:

 

MULTIDISCIPLINARNI program treningov vodstvenih veščin: VITALNI VODITELJ - VITALNA VODITELJICA

Program usposabljanj za boljše ZDRAVJE in večjo VITALNOST na DELOVNEM MESTU -

 

 

KONTAKTNE INFORMACIJE

​​

Naslov: Dolenjska cesta 324A, 1291 Škofljica

Telefon: +386 1 365 51 41

Faks: + 386 1 365 51 42

Gsm: + 386 41 779 176

E-pošta: info@aspekti.si

POŠLJITE NAM e-SPOROČILO

Se vam je ob pregledu naših programov porodilo vprašanje? Imate dilemo, problem? Ali želite narediti korak naprej, pa ne veste kako? Napišite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Pinterest Classic

© COPYRIGHT 2023 MANES WINCHESTER. ALL RIGHTS RESERVED.