ASPEKTI d.o.o.

 

V družbi Aspekti d.o.o zagotavljamo celovito aktivno podporo podjetjem, organizacijam in posameznikom pri doseganju poslovne in osebne odličnosti. Verjamemo, da je veliko notranjih rezerv ravno v neizkoriščenih potencialih. Pomagamo prepoznavati, aktivirati, razviti in izkoristiti potenciale do večje uspešnosti in učinkovitosti, tako posameznih zaposlenih, kot podjetja kot celote.

 

Zavezali smo se trajnostnemu razvoju in upravljanju sprememb. Spremljamo najsodobnejša znanja, orodja in trende na različnih področjih. Na podlagi potreb trga, podjetij in posameznikov oblikujemo programe, ki pomagajo podjetjem, organizacijam in posameznikom, da izziv današnjega trga pretvorijo v svojo priložnost – v svojo zmagovalno zgodbo. 

 

Z integriracijo novih rešitev oblikujemo personalizirana orodja ter tako spodbujamo in krepimo unikatnost zgodbe naše stranke ter njeno mesto na trgu.

 

Vedno pogledamo situacijo z večih aspektov, zato naše stranke vedo, da bodo predlagane rešitve optimalne glede na postavljeno vizijo, cilje in razmere na trgu. Skupaj sestavimo več scenarijev za premik na nov nivo delovanja. Prepoznamo idealnega in izberemo najboljšega. S pomočjo naših interdisciplinarnih usposabljanj, prilagojenih poslovnem modelu stranke, so njeni zaposleni pripravljeni na uvedene spremembe. 

 

Velik poudarek namenimo spremljanju in podpori pri implementaciji, saj tako naša stranka hitreje doseže stabilno delovanje po uvedeni spremembi.   

 

 

ZADNJA NOVICA

Z veseljem predstavljamo naša nova programa:

 

MULTIDISCIPLINARNI program treningov vodstvenih veščin: VITALNI VODITELJ - VITALNA VODITELJICA

Program usposabljanj za boljše ZDRAVJE in večjo VITALNOST na DELOVNEM MESTU -

 

 

KONTAKTNE INFORMACIJE

​​

Naslov: Dolenjska cesta 324A, 1291 Škofljica

Telefon: +386 1 365 51 41

Faks: + 386 1 365 51 42

Gsm: + 386 41 779 176

E-pošta: info@aspekti.si

POŠLJITE NAM e-SPOROČILO

Se vam je ob pregledu naših programov porodilo vprašanje? Imate dilemo, problem? Ali želite narediti korak naprej, pa ne veste kako? Napišite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Pinterest Classic

© COPYRIGHT 2023 MANES WINCHESTER. ALL RIGHTS RESERVED.