top of page

Več pogledov in več zgodb ustvarja uspeh

 

"Naključno" srečanje, ustvarjalni kaos in želja po boljšem jutri, pišejo skupno zgodbo ustvarjalnega tima.  Različnost pogledov, a hkrati ujemanje v ključnih vrednotah in prepričanju, da nič ni nemogoče. Vse se da, če se hoče. Pogumno pogledamo preko meja zastarelih okvirov in pristopov. Dolgoletne izkušnje in stalno raziskovanje novih možnosti in znanj nas vodijo, da združujemo navidezno nezdružljiva področja v višjo kvaliteto. Entuziazem tima vam zagotavlja dogodivščino na vaši poti uspeha.

 

Pri tem delamo profesionalno, zaupno in strokovno. Če nečesa ne znamo, se povežemo z nekom, ki zna, kajti naš cilj je najboljša rešitev za vas.

 

Ksenija Lapornik, direktorica podjetja Aspekti d.o.o.,  z večletnimi izkušnjami vodenja Marketinga v podjetjih, ki so uspešno delovala na domačem in tujih trgih.

 

Poleg specializacije za celovit nastop podjetja na trgu je strokovnjakinja in svetovalka tudi na področju kakovosti, poslovne odličnosti po modelu EFQM, družbene odgovornosti, optimizacije procesov. Njena specialnost je integriran pogled na poslovno situacijo, kar je v veliko pomoč pri podpori strankam ob načrtovanju in uvajanju sprememb v poslovne procese in modele.

 

Kot predavateljica za vodstvene in marketinško-prodajne veščine, trenerka za komunikacijske veščine in NLP Coach, že več let predaja znanje tako posameznikom, kot organizacijam v okviru projektov in odprtega tipa. S svojimi več kot 25 letnimi vodstvenimi izkušnjami na različnih področjih združuje znanja, orodja in izkušnje v integrirano celoto. Razvila je nove pristope prenosov znanja, ki imajo poleg teoretično-praktičnih vsebin tudi svetovalni del, združujejo različna področja, ki vplivajo na posamezno strokovno vsebino in delujejo na več nivojih.

Predana raziskovanju človeških potencialov, obožuje glasbo, knjige, naravo in šport - vedno "v akciji" .....

Barbara Modlic, diplomirana ekonomistka, podjetnica, motivatorka, iskalka duhovnih resnic, terapevtka in raziskovalka človeške notranjosti.

 

Svojo pot je začela v družinskem podjetju, kjer si je nabirala prve podjetniške izkušnje, se spoznavala z delom z ljudmi in stresom na delovnem mestu.

 

Kasneje je nadaljevala svojo poklicno pot v državni upravi ter pridobivala nove, drugačne izkušnje, vezane na organizacijo dela. V iskanju sebe je nadaljevala s študijem Transpersonalne psihologije na Akademiji TCT®, se učila energijskih tehnik Zdravljenja s ponovno povezavo -The Reconnection® , tehnikami meditacije in se spoznavala z drugimi oblikami dela na sebi. Zadnje izpopolnjevanje je bil študij hipnoze, kjer je tudi pridobila certifikat ameriške šole hipnoze O.H.T.C.. Med izobraževanji je začela s svojo samostojno podjetniško potjo, kjer je delila svoje znanje in pridobivala izkušnje s svetovanji, mentorstvom, ustvarjala programe in meditacije za doseganje ciljev, odpravo ćustvenih, mentalnih in energijskih blokad.

 

Njena največja želja je, vzpodbuditi vodstveni kader, da vpelje v slovenska podjetja meditacije za vodstvo in zaposlene, ki dokazano zmanjšujejo stres, povečujejo delovno učinkovitost, izboljšujejo koncentracijo in zdravje zaposlenih.

Igor Gregorc, ustanovitelj društva Tolmun in vodi šolo Notranje moči in harmonije ter poučuje program Praktikum osebnostne rasti.

 

Mednarodno potrjeni trener NLP(nevrolingvistično programiranje), učitelj sprostilnih, meditativnih in gibalnih tehnik, poznavalec številnih energetskih metod, vodi učne delavnice  o obvladovanju stresa, učinkovitosti delovanja uma, čustveni inteligenci in učenju.

 

Že od svojega 17. leta ukvarja s sprostilno-meditativnimi sistemi in borilnimi veščinami Daljnega Vzhoda. Poučuje številne zvrsti Qigonga in Taiji-a. V zadnjih letih pa se posebej intenzivno posveča izpopolnjevanju v Sheng Zhen Gong-u, ki je zvrst naprednega Qigonga, katera ne kultivira samo fizičnih kretenj, temveč ima poudarjen pristop k zavedanju celotnega telesa in razvoju notranje energije.

Značilnost njegovega pristopa je učinkovita uporaba glasu, dihanja, gibanja, uporaba humorja in osebne energije za umirjeno prisotnost v prostoru ter prožnost in samozavest pred poslušalci. Tipično za njegov način poučevanja je jasna razlaga, postopno podajanje znanja, igriv pristop in nenehno spodbujanje pozitivne naravnanosti pri vadečih.

Smaller_Andrej_20140720_094745.jpg

Andrej Grm, diplomirani inž.elektrotehnike, smer telekomunikacije, je direktor podjetja Apridesol d.o.o, ki je uveljavljeno podjetje na področju telekomunikacijskih rešitev, še posebej specializirani za uvajanje zahtevnih projektov na področju klicnih-kontaktnih centrov. Zadnje čase posebno pozornost namenjajo popularizaciji naprednega okolja za timsko sodelovanje. So dolgoletni partnerji dveh vodilnih svetovnih komunikacijskih podjetij Avaya Inc. in Cisco Systems Inc. .

Že od rane mladosti je tako ali drugače povezan s področjem telekomunikacij. V družinskem podjetju, katerega glavno področje delovanja je bilo razvoj in proizvodnja servisnih naprav za Iskrine telefonske centrale, je imel vpogled tako v tehnično, kot tudi poslovno plat telekomunikacij. Prepoznavanje in reševanje problemov, iskrenje idej in iskanje rešitev zanje je rdeča nit njegove življenjske naravnanosti. Od tod tudi patent za izum, ki izvira že iz časov njegove prve zaposlitve v podjetju Avtotehna. Od Avtotehne ga je poslovna pot vodila v Kranj, v podjetje Iskrateling, center slovenskih telekomunikacij. Tu prevzame produktno vodenje rešitev podjetja SDX iz Velike Britanije, ki kmalu preide v last ameriške multinacionalke Lucent Technologies. Strokovno izpopolnjevanje in delo ga vodita od Velike Britanije do Rusije. Svojo strokovno pot nadaljuje v mednarodnem telekomunikacijskem podjetju Lucent Technologies, za regijo Adriatic, katerega del danes poznamo pod imenom Avaya Inc.

Leta 2005 ustanovi podjetje Apridesol d.o.o.. Poleg vodenja podjetja je njegova funkcija tudi vodenje tehnično razvojenga oddelka, izvajanje seminarjev in zahtevnejših usposabljanj. Preko svojega delovanja si nenehno prizadeva, da stranke v čim večjem obsegu lahko izkoristijo najete in/ali kupljene komunikacijske rešitve, ter poskrbi za njihovo učinkovito povezovanje z že obstoječimi poslovnimi procesi.

V prostem času so njegova strast področje električne mobilnosti in Argentinski tango.

bottom of page