top of page
PROGRAMI ZA PODJETJA IN POSAMEZNIKE

 

Možnosti za izboljšave obstajajo le, kadar smo pripravljeni izzvati občutek varnosti in se podati na pot razmišljanja o tem, kaj smo, kdo smo, kaj počnemo in kaj želimo početi.

Lahko imamo vso znanje, veščine, orodja in dobre namene, a jih ne uspemo uspešno in učinkovito uporabiti ravno zato, ker nimamo dovolj energije, moči ali pa poskušamo z neko aktivnostjo v ne najbolj primernem času.

VITALNOST JE …

" sposobnost za življenje, življenjska moč, volja do udejstvovanja."

 

VITALNI VODITELJ - VITALNA VODITELJICA

Sodoben vodja zna in zmore aktivirati svojo OSEBNO MOČ in uspešno ter učinkovito voditi svoj tim do rezultatov. Zato v tem turbulentnem času še vedno ostaja VITALEN.

Vitalni Voditelj - Vitalna voditeljica ohranjata svojo dobro psiho-fizično kondicijo tudi v izjemno zahtevnih razmerah sodobnega poslovnega sveta. Uporabljata sodobna znanja in orodja vodenja. Imata jasno vizijo in znata ljudi navdušiti. Zmoreta se hitro in modro odločati. Odprta sta za nove ideje in pristope. Ravno zato, ker izjemno dobro poznata sebe, svoje močne plati in priložnosti za izboljšave, lahko uspešno in učinkovito ravnata s seboj, s svojo energijo v vseh oblikah ter upravlja s stresnimi poslovnimi situacijami. Vodenje jima ni breme, pač pa užitek.

Zaupata svojim sodelavcem, jih podpirata in spodbujata, da realizirajo svoje polne potenciale. Sta zgled in navdih svojim sodelavcem. Sodelavci ju cenijo in spoštujejo. Radi delajo z njima, jima zaupajo in sledijo. Verjameta v moč svojega tima. Rezultati njenega tima so (izjemni, nadpovprečni) navdušujoči, njuni sodelavci zadovoljni, predani svojemu delu in lojalni timu. Imata čas za svoje hobije in regeneracijo.

Vam je znano? Ni? Ne, ni pravljica. Niti znanstvena fantastika. Pač, pa je odločitev – izbira, da želimo realizirati svoje potenciale in svoje vodenje izpopolniti to točke, ki nam bo omogočala doseganje želenih rezultatov ter visoko kakovost življenja.

 

Vodstvene veščine so pomemben del orodij s katerimi rokujeta. Drugi del, ki podpira njuno uspešnost in učinkovitost je dobro poznavanje sebe, svojih zmožnosti ter upravljanje s seboj na vseh ravneh. Šele takrat, ko so vsa področja v ravnovesju lahko polno izkoristita vse svoje potenciale. Zadovoljstvo sledi.

 

Program Vitalni voditelj - vitalna voditeljica, ki smo ga pripravili, vsebuje ravno to: Trening vodstvenih veščin ob spoznavanju sebe, svojih potencialov in preseganje omejitev ter izbire primernega trenutka za uvajanje sprememb. Temu smo dodali še pomemben del za vzpostavljanje notranjega ravnovesja in miru - upravljanju svoje energije in stresa, ki ga poslovni svet prinaša. Pokazalo se je namreč, da Voditelj - Voditeljica z nizko ravnijo energije ne moreta za seboj "potegniti" svojega tima, niti ne vplivata nanj najbolj motivirajoče, pozitivno in tvorno. Tudi če imata znanje in izkušnje, kako to narediti.

Program vključuje treninge veščin Vitalni voditelj - Vitalna voditeljica:

  • delegirata,

  • upravljata s časom,

  • uvajata spremembe,

  • motivirata in navdihujeta svoj tim,

  • rešujeta konflikte in postavljata meje,

  • uspešno in učinkovito komunicirata,

  • se uspešno pogajata,

  • upravljata s svojo energijo in stresom,

  • skrbita za zdravje in vitalnost,

  • Program mentorstva za Vitalne voditelje

 

bottom of page