top of page

Več pogledov in več zgodb ustvarja uspeh

 

"Naključno" srečanje, ustvarjalni kaos in želja po boljšem jutri, pišejo skupno zgodbo ustvarjalnega tima.  Različnost pogledov, a hkrati ujemanje v ključnih vrednotah in prepričanju, da nič ni nemogoče. Vse se da, če se hoče. Pogumno pogledamo preko meja zastarelih okvirov in pristopov. Entuziazem tima vam zagotavlja dogodivščino na vaši poti uspeha.

 

Pri tem delamo profesionalno, zaupno in strokovno. Če nečesa ne znamo, se povežemo z nekom, ki zna, kajti naš cilj je najboljša rešitev za vas.

 

Ksenija Lapornik, direktorica podjetja Aspekti d.o.o.,  z večletnimi izkušnjami vodenja Marketinga v podjetjih, ki so uspešno delovala na domačem in tujih trgih.

 

Poleg specializacije za celovit nastop podjetja na trgu je strokovnjakinja in svetovalka tudi na področju kakovosti, poslovne odličnosti po modelu EFQM, družbene odgovornosti, optimizacije procesov. Njena specialnost je integriran pogled na poslovno situacijo, kar je v veliko pomoč pri podpori strankam ob načrtovanju in uvajanju sprememb v poslovne procese in modele.

 

Kot predavateljica za vodstvene in marketinško-prodajne veščine, trenerka za komunikacijske veščine in NLP Coach, že več let predaja znanje tako posameznikom, kot organizacijam v okviru projektov in odprtega tipa. S svojimi več kot 20 letnimi vodstvenimi izkušnjami na različnih področjih združuje znanja, orodja in izkušnje v integrirano celoto. Razvila je nove pristope prenosov znanja, ki imajo poleg teoretično-praktičnih vsebin tudi svetovalni del.

 

Predana raziskovanju človeških potencialov, obožuje glasbo, knjige, naravo in šport - vedno "v akciji" .....

Bogdan jug, direktor projektov z večletnimi izkušnjami v prodaji.

 

Vse skupaj se je začelo z željo po dogodivščini, iz česar se je razvil uspešen športno turistični poslovni model. Pri tem je bil pobudnik in soavtor uspešnega startupa, ki ga je razvil, postavil infrastrukturo, implementiral in predal naprej.

 

Poslovno pot je nadaljeval v visokotehnološkem podjetju, kjer je bil odgovoren za prodajo kompleksnih sistemskih rešitev in uvajanje ter prenos znanja na nove sodelavce.

 

Odgovornost za oblikovanje in testiranje uporabniške izkušnje pri razvoju novega produkta je dodala pomeben del razumevanja razvojnega cikla produkta oz storitve.

 

Od študijski let dalje je tudi aktiven učitelj deskanja na snegu. Njegovo znanje in izkušnje na tem področju so dragocen prispevek pri razvoju novih konceptov treninga poslovnih veščin z metodo, ki sledi principom učenja snowboarda.

Špela Peterlin - Nayeli, diplomirana psihologinja in trenerka na področju pozitivne psihologije.

 

Vodi delavnice in treninge na področju osebnega in timskega razvoja, ter ljudi spodbuja k iskanju in izkoriščanju njihovih notranjih potencialov.

 

Kot dolgoletna športnica, svoje strasti delovanja s telesom in gibanjem, povezuje s strokovnim znanjem psihologije. Zanjo je osebni razvoj močno povezan z vzpostavljanjem močnega odnosa z našim lastnim telesom, avtentičnim gibom ter izraznostjo.

 

Na delavnicah preko različnih izraznih tehnik in improvizacijskih pristopov, spodbuja posameznike k odprti ter aktivni participaciji ter iskanju notranjih vpogledov lastne resnice.

bottom of page